tiistai 22. lokakuuta 2019

Talviunille

Syksyn sateet tulivat, joten Volvo siirtyi tallin suojiin. Kesällä piti tehdä vaikka mitä rempaa, mutta aikaa ei vain löytynyt tarpeeksi tai sitten loppui motivaatio. Motivaation ja ajan loppumisen sijaan tuli ajettua enemmän, mikä itsessään ei ole väärin.

Kilometrejä tuli n. 1500, josta suurin osa Saarenmaan road tripistä. Tämän lisäksi Volvolla tuli ajeltua lähinnä  10 km työmatka-ajoa ja pieniä cruisailuja lähialueilla. Koko perheen retket jäivät tekemättä, koska Volvon penkit ovat niin pehmeitä, ettei takapenkille saa kiinnitettyä pienimmän lapsen turvaistuinta, ainakaan selkä menosuuntaan. Ehkä  ensi kesänä voimme lähteä porukalla hikoilemaan Suomen kesään.





Talven to do-listalla on pohjan hitsaaminen tankin takaa. Tämä kohta jäi korjaamatta 5-6v sitten, mutta nyt meni ruuvari pohjasta läpi. Lisäksi bensatankki päästää taas höyryjä läpi, vaikka tinasin sen aikaisemmassa rempassa. Volvon tyyppivika on kuitenkin bensatankin täyttöputken hitsausten löystyminen, jolloin bensa kyllä pysyy sisällä, mutta höyryt nousevat tankista ja leijailevat ohjaamoon. Täytyy katsoa raaskiiko sitä ostaa ihan uuden tankin vai onnistuisiko tankin uudelleen paikkaaminen tinaamalla.

Kaikki muu, mitä jaksaisi ja ehtisi tehdä on vain plussaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti