tiistai 9. huhtikuuta 2019

Kesä tuli, kesä meni

Hieman on jäänyt blogin ylläpitäminen viime aikoina.  Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Amazon olisi myyty, ajettu lennätinpylvään ympärille tai unohdettu kuusen alle ruostumaan.  Ehkä päivitysten vähyyteen on vaikuttanut se, että Volvo on toiminut pääosin hyvin, eikä mitään suurempia muutoksia ole tullut vuoden aikana tehtyä.

Viimekesän aikana Volvoon on tullut laitettua lähinnä useampi neliö bitumimattoa ääntä vaimentamaan. Erityisesti takakontin vaimentaminen vähensi ajomelua huomattavasti. Nykyisin 90kmh:n vauhdissa voi jopa kuunnella radiota tai keskustella huutamatta.

Kesä 2018 oli siinä mielessä ainukertainen, että Amazon jätti ensimmäistä kertaa tienpäälle. Tietenkin ennenkin on katkennut kytkinvajeria, akusta loppunut virta ja puolan johdon kuparipinnat hapettuneet niin, ettei kipinää enää löytynyt. Näiden kohdalla hätä on kuitenkin keksinyt keinot ja matkaa on päästy jatkamaan lyhyen varikkopysähdyksen jälkeen. Tällä kertaa kuitenkin vesipumpun laakerit lopettivat yhteistyön keskellä Inkoota, eikä ongelmaa voinut paikata purukumilla.  Onneksi oltiin kutenkin kohtuullisen lähellä kotia ja Motonetiä, joten bussikyydillä kotiin ja seuraavana päivänä kaverin kanssa takaisin. Vesipumppu vaihdettiin tunnissa läheisen kalasavustamon pihassa.




Syksyn myötä autotalliinkin tuli järjesteltyä hieman lisää tilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti