tiistai 13. elokuuta 2013

Pientä paikkailua

Pääsin viimein asentamaan tekemäni jalkatilojen seinäpahvit paikoilleen ja ihan hyväthän niistä tuli.
http://zenjavolvoamazon.blogspot.fi/2013/08/kun-itse-tekee-niin-saa.html

Koska mattamustaa spaymaalia oli vielä jälkellä, maalasin hansikaslokeron uudestaan. Eli pientä paikkailua, mutta sisustan ryhti parani huomattavasti. Kuvista tätä ei ehkä näy, koska iphonen kuviin tulee tallin hämärässä niin paljon rakeisuutta.



Vielä kun saisi hankittua uudet kuramatot, niin alkaisi sisusta olemaan siedettävässä kunnossa.

2 kommenttia:

  1. Onkohan tuo hansikaslokeron kaiutin alkuperäisellä paikallaan? Pitää varmaan hankkia tuollainen, radio on mutta ei kaiutinta.

    VastaaPoista
  2. En osaa sanoa varmuudella, onko paikka alkuperäinen ämyrille. Ebayssä joku näytti myyneen samaista hansikaslokeroa, jossa on "speaker grill", eli kauttimen ritilä.

    Ainakin siinä on sopiva ritilä ja reiät kiinnitysruuveille, mutta elementti taisi olla Pioneer, eikä sen rei'itykset osu yhteen tuon hansikaslokeron reikien kanssa. eli kyse on mahdollisesti jälkiasennuksesta.

    Liekö Amazonissa ollut alunperin kaiutinta, jos radiokin on ollut jälkiasennettava?

    Jätin kaiuttimen taustalle, vaikei sinne johtoja menekään. Tällä hetkellä radion äänistä vastaavat Knutssonin mitäänsanomattomat pintakaiuttimet, jotka maastoutuvat melko hyvin näkymättömiksi. Jos jonain päivänä ostan ne pussihousut, niin sitten voin ottaa kyseisen kaiuttimen(tai uuden) käyttöön. :)

    VastaaPoista