keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Peltiremppa: päivä III

Ja laikkoja kuluu....

Kohta on suurimmat mädät leikelty pois, ja jäljelle jää pienempien ruosteläikkien ja maalin hionta. Tosin vielä on pitkä matka hitsaamiseen.

Oikean puolen kynnys menee kokonaan vaihtoon, mutta vasemmalta puolelta irtosi takaa n 20 cm pala ruostunutta kynnystä. Tuntuu typerältä irttoittaa alle vuosi sitten laitettu paikka, vain sen takia, ettei asiaa olo korjattu kerralla kunnolla. Tietenkin korjaaminen maksaa vaivaa tai rahaa, mutta kyllä Amazonin tapaisia klassikoita pitäisi korjata kunnolla. Omasta mielestäni on eri asia paikata 500e arvoista 90 -luvun lopun käyttöautoa kuin 70-luvun Volvoa. Tietenkin jos tarkoitus on saada leima tai auto myyntiin, niin asia on jossain määrin ymmärrettävää. Mutta kerran kun ottaa laikan ja hitsin käteensä, voi asian hoitaa kunnolla.

"Vanha" paikka
Jos peltejä paikaa, niin voisi ainakin vanhat näkkärinmurut kerätä pois.

Oven alta nousee kukkaa.

Lisää kuvateksti




Pohja näyttää olevan kohtuullisessa kunnossa. Matkustamon lattiassa on 2 reikää, joiden paikkaamiseksi poistin penkit ja sisustan matot ym. Suurin osa kuvissa näkyvästä ruosteesta on lähinnä pintaruostetta, jonka saa helposti pois. Ruosteepoiston ja paikkaamisen jälkeen olei tarkoitus  maalata jalkatila uudestaa.



Kartturin jalkatilassa.
Kyydittävän neidin (tai isomman rouvan) korkokenkä näyttää läpäisseen matkustamon lattian.
Lattian pellit näyttävät helpolta hommalta. Ruosteet pois, muutama paikka ja uudet maalit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti